در پست قبلی در رابطه با ساخت یک پروژه در محیط اندروید استودیو صحبت کردیم.در این پست قرار هست که آن پروژه ای که ساختیم را بر شبیه ساز هایی که در پست های قبلی آنها را معرفی و پیاده سازی کردیم ، اجرا کنیم و هم چنین با یک سری از اجزای مهم در این محیط آشنایی پیدا کنیم . پس با ما همراه باشید.
در پست های قبلی تلاش کردیم که تا حدودی پیش نیاز های مربوط به برنامه نویسی اندروید و ابزارهای مورد نیاز آن را معرفی و شرح بدهیم . در این پست قرار هست که اولین پروژه ی خود را بسازیم و بعد از آن یک سری از اجزا مهم محیط اندروید استودیو را معرفی کنیم . پس با ما همراه باشید.
در پست قبلی نحوه ی نصب و راه اندازی شبیه ساز قدرتمند و محبوب جنی موشن را آموزش دادیم.و گفتیم که برای استفاده ی راحت تر از این شبیه ساز ، اندروید استودیو پلاگینی دارد که کار را ساده میکند. در این پست قرار هست که این پلاگین را نصب کنیم و از آن استفاده کنیم .
در پست مربوط به معرفی چند شبیه ساز ، در رابطه با جنی موشن صحبت کردیم و گفتیم که بعد این شبیه ساز یکی از رقبای اصلی AVD هست . و در این پست قرار هست که این شبیه ساز را نصب و راه اندازی کنیم و در پست بعدی اتصال آن به اندروید استودیو را آموزش خواهیم داد.
در پست های قبلی در رابطه با چند شبیه ساز مفید برای برنامه نویسی اندروید صحبت کردیم و گفتیم که به بررسی و راه اندازی هر کدام از آنها خواهیم پرداخت. در این پست قرار هست که از شبیه ساز خود اندروید استودیو شروع کنیم. پس با ما همراه باشید.
در پست های قبلی در رابطه با شبیه ساز ها و تفاوت و کارایی آنها بحث کردیم و گفتیم که بهترین راه استفاده از دستگاه های واقعی هستند که سیستم عامل اندروید را پشتیبانی کنند. که در این پست در این باره و چگونگی اتصال آنها به اندروید استودیو صحبت میکنیم . با ما همراه باشید.